Presse 

Klik for at downloade

Billede
Slide1.jpeg
Facebook Banner
Facebook banner final.png
Slide: 16:9
Slide final.png
Plakat: A2
Skærmbillede 2018-09-05 kl. 15.44.30.png
De tre historier:

Et overdådigt show, der vil efterlade et håbefuldt og drømmende indtryk.

 

Til fordel for julehjælpen i Aarhus. Overskuddet går til trængte familier.

 

En filantropisk tværkirkelig drøm, der tager næstekærlighed til nye højder.

Det Himmelske Juleshow:

Det Himmelske Juleshow er en fantastisk fortælling.
Det er en fortælling om næstekærlighed, om tusinder af mennesker der tager et ansvar for, at flere familier kan få lov at opleve genuin glæde til jul.

Det er en historie om et show der er opfundet og lavet af frivillige. Et show der sprænger forventninger hos alle.

Kaskader af lys kommer til at bade salen i julestemning og forventning. Sangere og musikere ligger lydbillede til det der bliver årets herligste fundraiser.

De sidste år har der været et stigende antal familier, der ansøger om julehjælp. Et stigende antal familier i forskellige konstellationer, langt de fleste med børn.
Børn der til dels forbinder julen med svigt om skam.

Det Himmelske Juleshow eksisterer kun for deres skyld. Vi laver det her show, for at samle penge ind til julehjælpen. Vi arbejder hårdt for, at øge glæden i de familier, der alt for ofte skal se meget langt efter den. Om end bare for en stund.

Med vores hjælp, med pengene fra jeres billetter, kan vi skabe en lidt anden virkelighed. Vi kan bygge et lidt bedre fundament. Vi kan binde bedre følelser på denne tid, der ellers burde være så fortryllende. Sammen, gennem det himmelske juleshow, kan vi fjerne en smule skam, vi kan lindre en smule på smerten.

 

Tag din familie, dine venner, dine kollegaer og naboer med. Oplev sammen at blive betaget af et show du ikke glemmer foreløbig, og lad os sammen hjælpe de trængte familier i Aarhus.

Lad det sandelig blive en himmelsk jul i år.

grøn_overskrift.png